Reactie plaatsen

Reacties

Luca
4 jaar geleden

Erg mooie boeken, vol passie en recht uit het hart :-)

jasper
4 jaar geleden

Hoi Yoki ,

mooie site.
wat ben jij veelzijdig.

groet
Jasper

Jenneke van Maurik
6 jaar geleden

Een heel tijdje geleden won ik het boekje Tien.
Als mijn hoofd het toelaat lees ik heel graag. Maar het duurde wel even. Je schrijfstijl vind ik enorm mooi en fijn te lezen, hoewel het van vroeger naar het heden ging. Toch regelmatig een traantje gelaten om wat ik las. Ik ga zeker eens als de portomonnee het toelaat Zwarekousenkerk bij je bestellen. x Jenneke

Hans Oud
6 jaar geleden

Aangemoedigd en aangespoord door de woorden van de auteur over de op deze website vermelde betekenis van taal, mocht ik Zwarekousenkerk lezen. Op de website staat te lezen: Taal betekent veel voor mij. In gedichten en verhalen verwerk ik mijn emoties. Jeugdherinneringen vermengd met een vleugje fantasie en de liefde voor mijn autistische zoon Jan zijn verweven in mijn boeken 'tien' en 'Zwarekousenkerk.'Hoe mooi is het om vast te stellen dat Joke haar bovenstaande woorden weerslag hebben in het zo prettig leesbare Zwarekousenkerk. Het aanvankelijk zware, omgevormd naar dat wat lucht geeft. Het aanvankelijk zware kunnen hanteren met 'Leichtigkeit', met lichtvoetigheid door letterlijk op pad te gaan, inclusief de vraag van Jop, juist op dát moment, of de rugzak erg zwaar is door de zwarekousenkerkverhalen. Zwartekousenkerkverhalen. Het ervaren van knellende banden die zwaar waren om te dragen en in die zin door Jop benoemd als zwarekousenkerkverhalen. Hanteren van 'Leichtigkeit' als instrument om het zware en het zwarte te kunnen dragen en om tijdens het dragen over voldoende lucht te mogen beschikken, geeft de verwevenheid van de genoemde jeugdherinneringen met de boodschap van liefde weer, zoals deze op een prachtige harmonieuze wijze in Zwarekousenkerk repeteert in de allermeest goede zin van het woord. Hulde voor dit meesterwerk en dank daarvoor!

Hartelijke groet,
Hans Oud.

Anne Vellinga
6 jaar geleden

wat een ontdekking, die website van jou!
het voelt als een eerste reis naar jouw ziel - ik verheug me op de voortzetting

Kees van Winkelen
6 jaar geleden

Lieve Joke. Indrukwekkend die website van jou. Kennen wij elkaar vroeger? Nee, maar zo voelt het wel. Door het boekje Zware Kousenkerk hebben wij elkaar leren kennen. Ik ben eigenlijk een thrillerlezer, maar heb Zkk in één ruk uitgelezen. Respect, voor hoe jij omgaat met taal, gevoelens, je zoon Jan en met nog veel meer. Wordt het niet eens tijd dat je een gedichtenbundeltje uit gaat geven! Het voelt goed dat wij door Zkk zeven nieuwe vrienden erbij hebben gekregen. Zeven? Ja, want zoals jij met je honden omgaat toont ook jouw respect voor dieren. Zij horen gewoon bij de familie. Veel liefs.......zie nu al uit naar je derde boek.

Katie van Winkelen
6 jaar geleden

Lieve Joke, Wat een mooie website! Ik vind je boekjes Zwarekousenkerk en Tien ontzettend knap en mooi geschreven. Voor mij heel herkenbaar en ik heb veel bewondering voor de manier waarop jij de belevingswereld van Jan beschrijft. Ben heel blij dat ik zoveel boekjes van Zkk en Tien, in de plaats waar jouw roots liggen, heb mogen verkopen. Ik vind het ook leuk dat ik eraan bij kan dragen dat mensen die onze winkel binnenkomen met de opmerking: "Oe kâje noe zo'n boek schrieve, het bovendien dan ook nog eens niet gelezen hebben, toch met jouw boekje de winkel uitgaan. Ben heel benieuwd naar jouw derde boek.....Lieve groet, Katie

Ellie Schmitz
6 jaar geleden

Je website bezoeken is genieten! Alles wat je schrijft, raakt. De foto’s een lust voor het oog! Ik blijf je volgen en verheug mij al op het lezen van boek 3. Veel succes met schrijven, geniet er ook van ?

Hannie Snels
6 jaar geleden

Lieve Joke, ik weet niet meer of dat ik al eerder iets schreef in je gastenboek.
Je hebt een geweldig mooie webpagina gemaakt en inmiddels heb ik je boeken Tien en Zwarekousenkerk gelezen en vind ze allebei fantastisch.
Veel succes met het schrijven van meerdere boeken.
Lieve groet, Hannie

Eric Zindel
6 jaar geleden

Prachtige site Joke
en je weet ik vind je een top auteur
en je weet op een verrassende manier te raken met jou geheel eigen stijl.
Zal je zeker blijven volgen.
Groetjes Eric